Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası

13 Ağustos 2017 Pazar - 2017 - 2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi Yeni Kayıt Duyurusu

1. E-DEVLET ÜZERİNDEN ELEKTRONİK KAYIT YAPTIRMAK İSTEYENLER

2017 ÖSYS ile Üniversitemiz programlarına yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri e-devlet üzerinden

11-16 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılabilecektir.

- Online kayıt öğrenci için zorunlu olmayıp isteğe bağlıdır.

- Online kayıt yapmak isteyen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş

yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemlerini yapabileceklerdir.

- E-devlet üzerinden kesin kayıt yapan öğrencilerin, kayıt için ayrıca Üniversitemize

gelmelerine gerek yoktur.

2. ÜNİVERSİTEMİZ KAYIT YERLERİNDE KAYIT YAPTIRACAK OLANLAR

KESİN KAYIT TARİHİ VE YERLERİ

Öğrenci Numarası Öğrenme Ekranı için TIKLAYINIZ

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER :

1. Lise diploması veya mezuniyet belgesi (Kontrol amaçlı)

2. 29 yaşından büyük erkek öğrenciler için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum

Belgesi

3. KAYIT TARİHİ İTİBARI İLE MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLER

Kayıt tarihi itibariyle ortaöğretim kurumlarından mezun olamayan ancak tek ders veya ek sınavlar sonucunda mezun olacak öğrenciler de 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında üniversitemiz kayıt yerlerine gelerek GEÇİCİ KAYITLARINI yaptıracaklardır. Bu öğrenciler mezun olduklarına ilişkin belgelerini 29 Aralık 2017 tarihine kadar ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacak, bu tarihe kadar mezun olduklarını belgeleyemeyenlerin geçici kayıtları silinecektir. Bu durumda olup 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları daha sonra yapılmayacaktır.

Süresi içerisinde kayıt yaptırmayan öğrenciler kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR :

Sağlık, doğal afetler, birinci dereceden yakınlarının hastalığı veya ölümü, adayın askerde olma, tutuklu olma hali veya yurt dışında olma gibi nedenlerle mazereti olanlar bu durumlarını belgelendirmeleri kaydıyla aileleri veya avukatları tarafından da kayıtlarını yaptırabilirler.

DERS KAYITLARI : 05-10 Eylül 2017 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır

İletişim:

Telefon : 0 (356) 461 33 55

Faks : 0 (356) 461 43 55

Eposta  : rmyo@gop.edu.tr

Web Adresi : http://rmyo.gop.edu.tr

Adres : Gaziosmanpaşa Üniversitesi Reşadiye Meslek Yüksekokulu Reşadiye / TOKAT

Gaziosmanpaşa Üniversitesi

60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2012© Tüm Hakları Saklıdır.