Kariyer Planlama, Özgeçmiş Hazırlama, Mülakat Teknikleri, İş Arama Becerileri ve İş Gücü Piyasası Konularında Eğitim Verildi.

•  4 Haziran 2021 Cuma

Meslek yüksekokulumuzda düzenlenen etkinlik kapsamında, Moderatörlüğünü Oğuzhan SÖNMEZ' in yaptığı iş ve meslek danışmanları olarak Süheyla POLAT ve Nesrin AYDOĞAN MUTLU eşliğinde öğrencilere yönelik olarak iş başvurusu sürecinde özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, iş arama becerileri, iş gücü piyasası konularında bilgiler verdi. Öğrencilerimizde kariyer bilinci oluşturma, ilgi ve yeteneklerini geliştirme ile kariyer planlarını yapma konusunda rehberlik ettikleri için teşekkür ederiz. Zoom üzerinden yapılan eğitimde, Reşadiye Meslek Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Ahmet İNANIR İşkur ve İşkur çalışanlarına, akademik personele ve öğrencilerimize teşekkür etti.