Öğretim Üyesi Doç. Dr. İkbal Tuba ŞAHİN SAK ile "Okul Öncesi Eğitimde Sınıf Yönetimi" üzerine konuştuk

•  10 Haziran 2021 Perşembe

Reşadiye Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim  Görevlisi Betül Kübra Şahin Yonca ile  Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Ögretim Üyesi Doç. Dr. İkbal Tuba ŞAHİN SAK "Okul Öncesi Eğitimde Sınıf Yönetimi" kapsamında okul öğrencilerimiz ile online olarak biraya geldiler. Konuğumuz dinleyicilerle okul öncesi eğitimde sınıf yönetiminin boyutlarına ilişkin bilgi ve uygulama önerilerini paylaştı. Söyleşiye katılan Misafirimiz İkbal Tuba ŞAHİN SAK'a, moderatör Betül Kübra ŞAHİN YONCA hocamıza, akademik personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.