15 Haziran Dünya Yaşlı İstismarı Farkındalık Günü

•  17 Haziran 2021 Perşembe

15 Haziran Dünya Yaşlı İstismarı Farkındalık Günü kapsamında, moderatörlüğünü Reşadiye Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Suzan YILDIZ'ın yaptığı konuk olarak Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğr. Üyesi Prof.Dr. Naile BİLGİLİ hocamız ile "Yaşlı İhmal ve İstismarı" üzerine değerli bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimiz ve personelimize aktardı. Eğitimi veren hocamız Öğr. Üyesi Prof.Dr. Naile BİLGİLİ başta olmak üzere emeği geçen akademik personelimiz Öğr. Gör. Suzan YILDIZ'a, eğitime katılan personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.