Oryantasyon Dersi

Oryantasyon Dersi

•  5 Ekim 2019 Cumartesi

Yüksekokulumuzda 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı oryantasyon dersi gerçekleştirildi.
2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıtla gelen öğrencilerimizin, eğitim ve öğrenim görecekleri Üniversitemizi, Meslek Yüksekokulumuzu ve bölümlerini yakından tanıyarak öğrenim yaşamlarına daha kolay uyum sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla eğitim düzenlendi. Eğitimde öğrencilerimize Ön Lisans sınav yönetmeliği, yatay ve dikey geçişler, Staj, Öğrenci bilgi sistemi, Uzaktan eğitim ve disiplin yönetmelikleri hakkında bilgiler verildi. Bu ders sayesinde öğrencilerimizin okula,şehre daha hızlı adapte olması amaçlanmıştır.