KARMER Biriminin Tanıtımı Yapılarak Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Konusunda Eğitim Verildi.

•  27 Şubat 2020 Perşembe

Meslek yüksekokulumuzda düzenlenen etkinlik kapsamında, üniversitemiz bünyesinde 2019 yılında kurulan Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (KARMER) tanıtımı yapıldı. Bununla birlikte, öğrencilere yönelik olarak iş başvurusu sürecinde özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri konusunda eğitim verildi. Bu kapsamda, üniversitemiz öğrencilerinde kariyer bilincini oluşturma, ilgi ve yeteneklerini geliştirme ile kariyer planlarını yapma konusunda rehberlik etme amacıyla kurulan KARMER biriminin faaliyetleri, KARMER kariyer danışmanları Öğr. Gör. Umut SARAY ve Öğr. Gör. Celal ALTINTAŞ tarafından tanıtıldı. Sonrasında ise öğrencilerimize özgeçmiş hazırlama konusunda ve mülakat sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verildi. Yüksekokulumuzun konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe müdürümüz Doç. Dr. Ahmet İNANIR, müdür yardımcımız Öğr. Gör. Oğuzhan SÖNMEZ, akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katılım gösterdi. Söz konusu etkinlik soru-cevap kısmıyla sona erdi.