2020-2021 Akademik Yılı Canlı Dersler Hakkında Bilgilendirme ve Güz Dönemi Haftalık Ders Programı

•  2 Ekim 2020 Cuma

BİLGİLENDİRME

2020-2021 Akademik yılı Güz döneminde eğitimimizi  Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVİD-19) salgını nedeni ile  uzaktan eğitim yöntemi ile dijital imkanlar kullanılarak yapacağız.
Uzaktan eğitim sürecinde  dersler hem asenkron (ders notları, ödevler, sunular, etkinlikler, tartışmalar vb.  ile) hem de senkron (sanal sınıflar aracılığıyla canlı dersler) şekilde birlikte yürütülecektir.
Senkron olarak sunulan canlı dersler sanal sınıflar aracılığıyla, asenkron olarak sunulan eğitim etkinliklerinin anlaşılamayan, detaylı açıklama gerektiren, ilave bilgi gerektiren veya öğrenci ile iletişim halinde kazandırılması gereken hususlara yer verilecektir.
Derslerimiz,  Üniversitemizin uzaktan eğitim merkezi  sistemi olan   https://uzemportal.gop.edu.tr erişim adresi üzerinden yürütülecektir.
Sisteme kayıt olmak için @gop.edu.tr uzantılı e-posta adresi almanız yeterlidir.
Öğrencilerimizin UZEM sistemine giriş için kullanıcı adı ve şifreleri; gop.edu.tr uzantılı mail adresleri ve onun şifresi olacaktır. Detaylı bilgi için  https://uzemportal.gop.edu.tr  adresine bakın.
Okulumuzda;
• Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I, Türk Dili-I, Yabancı Dil-I ve Uygulaması olan derslerin uygulama ders saatleri,  asenkron (ders notları, ödevler, sunular, etkinlikler, tartışmalar vb.  ile)
• Teorik ders saatleri ise, hem asenkron (ders notları, ödevler, sunular, etkinlikler, tartışmalar vb.  ile) hem de senkron (sanal sınıflar aracılığıyla canlı dersler) şekilde birlikte yürütülecektir.
Okulumuzun, 2020-2021 Akademik yılı Güz dönemi,  senkron (sanal sınıflar aracılığıyla) Canlı Ders  Saatleri  Haftalık Ders Programı aşağıdaki gibidir.
UZEM Canlı Ders  Saatlerini  Haftalık Ders Programı göre takip ediniz. Ve sisteme yüklenen Ders notları, ödevler, sunular, video  vb. ders materyallerini de  her hafta  düzenli oralar UZEM sisteminde kontrol ediniz.

Haftalık Ders Programı İçin Tıklayınız