Ögretim Üyesi Doç. Dr. Ramazan SAK ile Kariyer Sohbetleri

• DUYURU DETAY

Ögretim Üyesi Doç. Dr. Ramazan SAK ile Kariyer Sohbetleri

•  10 Haziran 2021 Perşembe

Reşadiye Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr.Üyesi Derya YÜCEL ile  Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Ögretim Üyesi Doç. Dr. Ramazan SAK "Kariyer Sohbetleri" kapsamında okul öğrencilerimiz ile online olarak biraya geldiler. Konuğumuz öğrencilerle kariyer, başarı ve mutluluk konularında deneyimlerini paylaştı. Kariyer basamaklarında nelere dikkat etmeleri konusunda ipuçları verdi. Söyleşiye katılan Misafirimiz Ramazan SAK'a moderatör Derya YÜCEL hocamıza, akademik personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.