Afet Farkındalık Eğitimi kapsamında "Birey ve Aileler için Afet Bilinci Egitimi"

• DUYURU, HABER, ETKİNLİK
  • DUYURU DETAY

•  11 Haziran 2021 Cuma

11 Haziran 2021 Cuma günü saat 11.45'de online bir eğitim ile Birey ve Aileler için Afet Bilinci Eğitimi gerçekleştirildi. Bireylerin afet öncesi, afet esnası ve afet sonrasında yapılacak faaliyetlere ilişkin dikkat etmesi gereken noktalar ele alındı. Eğitime okulumuzun akademik ve idari personeli ile birlikte değerli öğrencilerimiz katılım sağlamıştır. Yoğun katılımdan dolayı bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.